FloriWorld is niet alleen een bloemen en planten experience, maar ook een evenementenlocatie!

Maak een afspraakOnze ruimtes

Organiseren van een zakelijke bijeenkomst, trouwen tussen een mix van dagverse én virtuele bloemen of iets te vieren met vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties?

We hebben verschillende ruimtes en mogelijkheden. Ook kun je kiezen voor een privé openstelling van onze attractie, een unieke beleving voor jouw gezelschap. Voor het bezichtigen van de locatie of het bespreken van de mogelijkheden maken we graag een afspraak bij FloriWorld of via een online kennismaking.

Onze inspirerende ruimtes
bieden talloze mogelijkheden

SkyLounge

Onze SkyLounge is maar liefst 415 m2 grote eventlocatie met een indrukwekkend uitzicht over Amsterdam, de Aalsmeerse bloemenveiling en Schiphol Airport. Deze ruimte leent zich perfect voor verschillende opstellingen door de luxe uitstraling en de hoge raampartij rondom. Wij organiseren hier congressen, diners, recepties en feesten. De maximale capaciteit van de SkyLounge bij een staande receptie is 650 personen.

Restaurant Bloom

FloriWorld beschikt over een eigen restaurant op een op een centrale locatie met gratis parkeergelegenheid, op het terrein van de bloemenveiling in Aalsmeer. Restaurant Bloom kan worden gebruikt voor verschillende gelegenheden zoals ontbijt, lunch, diners, buffetten, borrels en high teas. Genieten in een bloeiend decor!

Vergaderzalen

Binnen FloriWorld zijn meerdere vergaderruimtes tot max. 12 personen. Ook hier zijn verschillende catering arrangementen mogelijk waarbij wij jouw vergadering tot in detail verzorgen. Er zijn digitale flip-overs en microfoons aanwezig om jouw vergadering of presentatie zo goed mogelijk te laten verlopen.

Workshopruimtes

FloriWorld heeft verschillende workshopruimtes. Deze ruimtes kunnen worden afgehuurd voor het geven van jouw workshop. Eind 2021 zal FloriWorld ook eigen workshops organiseren, houd vooral onze social mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven.

Combineren met de attractie?

Een bezoek aan de attractie kan gecombineerd worden met jouw evenement of bijeenkomst. Daarnaast kunnen we ook (één van) de 14 ruimtes gebruiken voor jouw evenement. Wil jij bijvoorbeeld dineren in onze immersive room? Of een presentatie aanhoren in een oase van échte planten?

FloriWorld heeft veel te bieden en maatwerk is mogelijk! We maken graag een afspraak om jouw wensen te bespreken.

Maak een afspraak

We maken graag een afspraak om jouw wensen te bespreken. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Benieuwd naar een prijsopgave?

Leuk dat je interesse hebt in een evenement bij FloriWorld! Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie of een voorstel op maat wilt ontvangen. We nemen dan contact met je op.

    Globaal programma

    Je gegevens

    Vragen of opmerkingen